Szolgáltatások

Szerviz

Tervezés

Szaktanácsadás

Gyártás

Kivitelezés

Mindent egy kézből a tervezéstől a kivitelezésig

Szerviz

A Radel&Hahn Tisztatértechnikai Szervize 1980-ban kezdte meg a lamináris boxok szervizelését, javítását. 1988-tól végezzük tisztaterű helyiségek légtechnikai rendszereinek mérését, beszabályozását, karbantartását, javítását.
A mérés során a vizsgálatokat az MSZ EN ISO 14644 sz. szabvány, a GMPc gyógyszergyártási szabvány előírásai szerint végezzük, valamint igény esetén a Megrendelő belső előírásait is alkalmazzuk.

Prospektus letöltése

Tervezés

Saját szakembereinkkel komplett épületgépészeti és technológiai valamint elektromos (erős- és gyengeáramú) tervezési munkákat végzünk.
Megbízható alvállalkozók, társtervezők készítik az építészeti tervdokumentációkat.
Új építésű illetve korszerűsített vagy átalakított létesítmények egyaránt szerepelnek referencia munkáink között.

Szaktanácsadás

Készséggel állunk szaktanácsadással vevőink rendelkezésére kommunális, közületi, ipari, mezőgazdasági létesítmények építése, bővítése, átalakítása, felújítása esetén.

Gyártás

A debreceni üzemünkben kiválóan felszerelt gyártóparkkal rendelkezünk, amely lehetővé teszi az egyedi igények megvalósítását a légtechnikai és tisztatértechnikai elemek és berendezések gyártása területén egyaránt.

Kivitelezés

Széleskörű referencia munkáink bizonyítják, hogy a Radel & Hahn Zrt. a magyarországi építési piac egyik meghatározó társasága a komplett épületgépészeti kivitelezések területén. Saját gyártóbázisunk támogatásával versenyképes árakon, rövid határidőkkel, a legnagyobb rugalmassággal valósítjuk meg projektjeinket.
Generálkivitelezőként teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ipari létesítmények megvalósításában beleértve a magasépítés területét is.