Karrier

Az osztrák tulajdonban álló Radel & Hahn Csoport Ausztriában, Magyarországon, Romániában és Csehországban rendelkezik kirendeltségekkel. Nemzetközi csapatunkban összesen 140 munkatársat üdvözölhetünk.

A debreceni Radel & Hahn Zrt fő profilja épületgépészeti és tisztatéri rendszerek tervezése és kivitelezése valamint klíma-, légtechnikai berendezések, tisztatértechnikai berendezések tervezése, gyártása és szerelése. Cégünk már több mint 65 éve stabil, megbízható társat jelent minden partnere számára. Célunk, hogy világszínvonalú terméket kínáljunk kedvező áron. Berendezéseink megfelelnek a legkorszerűbb műszaki elvárásoknak, csak olyan elemeket használunk, melyek garantálják a megbízhatóságot, a minőséget. Számos, már működő illetve új építésű üzem komplett épületgépészeti rendszere bizonyítja cégünk szaktudását.

Legnagyobb tőkénknek a magasan képzett szakembereinket tekintjük. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden dolgozónk számára biztosítsuk a magas színvonalú munkakörülményeket és a szakmai továbbfejlődés lehetőségét. Céljaink eléréséhez fontos, hogy kiváló szakemberek dolgozzanak csapatunkban.

Folyamatosan növekvő debreceni és budapesti csapatunkba keresünk lelkes, kreatív, lendületes új kollégákat.

Amit kínálunk:

  • Felelősségteljes, hosszú távú munkalehetőséget teljes munkaidőben
  • Szakmai fejlődési lehetőséget
  • Motivált csapatban való munkavégzést
  • Megfelelő munkakörnyezetet
  • Stabil hátteret
  • Munkabéren felüli juttatásokat

A Társaságunkhoz beérkező pályázatokat a bennük található információk alapján előszűrjük.
A kiértékelés után továbbjutó jelölteket állásinterjúra invitáljuk.