Hírek

Radel & Hahn évértékelés 2022

50 éves az osztrák családi vállalkozás!

A Radel & Hahn Holding Évértékelésének idei, immár 8. kiadványa az anyavállalat alapításának 50. évfordulójáról szól. Bemutatjuk, hogyan ünnepeltük meg ezt a rangos eseményt. Felidézzük a cég történetét valamint szót ejtünk az érdekesebb projektjeinkről.

„50 éves cégtörténetet írunk. 3 országban találhatók telephelyeink, több mint 12 000 projektet valósítottunk meg és kb. 160 alkalmazottal rendelkezünk. Ez az, amire büszkék lehetünk, és amit nem lehet egyik napról a másikra és főleg nem egyedül elérni. Szeretnénk mindannyiuknak köszönetet mondani ezért.”
Stefanie Hahn, MA és Ing. Philip Hahn, BSc, cégvezetők

A Radel & Hahn Holding Évértékelés kiadvány témái

A teljes Radel & Hahn csoport és a leányvállalatok bemutatása mellett betekintést adunk a jubileumi rendezvénybe is, amelyet munkatársainkkal, ügyfeleinkkel és partnereinkkel együtt ünnepeltünk a KUZ Mattersburgban, a Radel&Hahn GmbH fennállásának 50. évfordulója alkalmából.

Bemutatunk néhány ausztriai, magyarországi és romániai projektet, valamint egy-két anekdotát és rövid hírt 2022-ből.

Részletek

50 éves a Radel&Hahn osztrák családi vállalkozás

50 éves a Radel&Hahn osztrák családi vállalkozás

2022.09.29-én mintegy 190 vendéggel együtt ünnepeltük a Radel & Hahn Klima- und Lüftungstechnik 50 éves fennállását a KUZ Mattersburgban.

50 éves családi vállalkozás – 30 éves nemzetközi tevékenység – 3 ország – 160 alkalmazott

100 %-os családi tulajdon 4 ügyvezető igazgató – egy közös jövőkép

„Ma 50 éves cégtörténelmet írunk. 3 országban találhatók telephelyeink, több mint 12 000 projektet valósítottunk meg és kb. 160 alkalmazottal rendelkezünk. Ez az, amire büszkék lehetünk, és amit nem lehet egyik napról a másikra és főleg nem egyedül elérni. Ennek tudatában szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk minden igazgatónknak, alkalmazottunknak, ügyfelünknek és partnerünknek.” – Stefanie Hahn, MA, cégvezetés

Részletek

Radel & Hahn évértékelés 2020

A kihívások éve!

Büszkén mutatjuk be ügyfeleinknek, partnereinknek, munkatársainknak és barátainknak a Radel & Hahn Holding Évértékelésének 6. kiadását.

A COVID-19 járvány nemcsak a gazdasági, hanem a társadalmi életet is próbára tette. Cégünknek is szembe kellett néznie  ezzel a kihívással. A 2020-as év ismét megmutatta, mennyire fontos az együttműködés és a közös értékek.

„Tekintettel erre az igazán nehéz évre, mindannyiunknak rá kell ébrednünk arra, hogy az egészség, a szabadság és a béke a legfontosabb érték, amelyet birtokolhatunk, és amelyet minden rendelkezésre álló eszközzel meg kell őriznünk” – Andrea Hahn-Radel a Radel & Hahn Holding  ügyvezető igazgatója

A Radel & Hahn Évértékelés 2020 kiadvány letöltése. 

Részletek

Versenyképesség Növelő Támogató Program

A Radel & Hahn Zrt sikeresen pályázott az állami Versenyképesség Növelő Támogató Programra.

Az 576 millió forintos  beruházás keretében új berendezéseket szerzünk be, hogy növeljük a gyártás mennyiségét és minőségét. A támogatói okirat ünnepélyes átadására 2020. május 28-án került sor a Külgazdasági és Külügyminisztériumban Budapesten.

“Köszönetünket szeretném kifejezni a Magyar Államnak és vezetőinek

a Radel & Hahn Zrt-nek nyújtott versenyképesség növelő támogatásáért.

Nagy megtiszteltetésnek érezzük pályázatunk kedvező elbírálását,

ezáltal tevékenységünk fontosságának elismerését.”

nyilatkozta Tar János vezérigazgató.

Hatékonyságnövelés és innováció

„A mi válaszunk a mai gazdasági helyzet kihívására a hatékonyságnövelés és az innováció. A beszerzésre kerülő modern, korszerű berendezésekkel megvalósíthatjuk üzemünk kapacitásbővítését. Hatalmas lépést teszünk abba az irányba, hogy hosszú távra biztosítsuk a magas színvonalú folyamatos gyártást a Debrecenben található 2000 nm-es légcsatorna és klímagép összeszerelő gyáregységünkben. Továbbfejlesztjük tisztatértechnikai berendezéseinket, hogy azok már most megfeleljenek a jövő elvárásainak.” – fogalmazta meg Tar János vezérigazgató a részvénytársaság további céljait.

Hozzájárulunk a magyar gazdaság növekedéséhez

„Több munkaerőt foglalkoztathatunk mind a kereskedelem mind pedig az ipar területén megvalósuló komplett épületgépészeti projektjeinknél.  Közelebb kerülhetünk azon kitűzött célunk eléréséhez, hogy minél több Magyarországon gyártott berendezés kerüljön a magyar beruházások során a végfelhasználókhoz és ezáltal hozzájárulhassunk a magyar gazdaság növekedéséhez.” – hangsúlyozta Tar János vezérigazgató az ünnepélyes sajtótájékoztatón.

Video az ünnepélyes sajtótájékoztatóról:

Hi-Lex, Radel&Hahn, Tboss

A jelenlegi nehéz gazdasági helyzetből a kiutat azoknak a vállalatoknak a támogatása jelenti, amelyek készek beruházásokat végrehajtani, ezáltal munkahelyeket teremteni és megvédeni a jelenlegieket. A Hi-Lex, a Radel&Hahn és a Tboss vállalatok összesen 1,3 milliárd forintnyi beruházás végrehajtásról döntöttek, ezáltal megmentenek 539 munkahelyet, és mindehhez 659 millió forint kormányzati támogatást kapnak.

Közzétette: Szijjártó Péter – 2020. május 28., csütörtök
Részletek