Hírek

Radel & Hahn évértékelés 2020

A kihívások éve!

Büszkén mutatjuk be ügyfeleinknek, partnereinknek, munkatársainknak és barátainknak a Radel & Hahn Holding Évértékelésének 6. kiadását.

A COVID-19 járvány nemcsak a gazdasági, hanem a társadalmi életet is próbára tette. Cégünknek is szembe kellett néznie  ezzel a kihívással. A 2020-as év ismét megmutatta, mennyire fontos az együttműködés és a közös értékek.

“Tekintettel erre az igazán nehéz évre, mindannyiunknak rá kell ébrednünk arra, hogy az egészség, a szabadság és a béke a legfontosabb érték, amelyet birtokolhatunk, és amelyet minden rendelkezésre álló eszközzel meg kell őriznünk” – Andrea Hahn-Radel a Radel & Hahn Holding  ügyvezető igazgatója

A Radel & Hahn Évértékelés 2020 kiadvány letöltése. 

Részletek

Versenyképesség Növelő Támogató Program

A Radel & Hahn Zrt sikeresen pályázott az állami Versenyképesség Növelő Támogató Programra.

Az 576 millió forintos  beruházás keretében új berendezéseket szerzünk be, hogy növeljük a gyártás mennyiségét és minőségét. A támogatói okirat ünnepélyes átadására 2020. május 28-án került sor a Külgazdasági és Külügyminisztériumban Budapesten.

“Köszönetünket szeretném kifejezni a Magyar Államnak és vezetőinek

a Radel & Hahn Zrt-nek nyújtott versenyképesség növelő támogatásáért.

Nagy megtiszteltetésnek érezzük pályázatunk kedvező elbírálását,

ezáltal tevékenységünk fontosságának elismerését.”

nyilatkozta Tar János vezérigazgató.

Hatékonyságnövelés és innováció

„A mi válaszunk a mai gazdasági helyzet kihívására a hatékonyságnövelés és az innováció. A beszerzésre kerülő modern, korszerű berendezésekkel megvalósíthatjuk üzemünk kapacitásbővítését. Hatalmas lépést teszünk abba az irányba, hogy hosszú távra biztosítsuk a magas színvonalú folyamatos gyártást a Debrecenben található 2000 nm-es légcsatorna és klímagép összeszerelő gyáregységünkben. Továbbfejlesztjük tisztatértechnikai berendezéseinket, hogy azok már most megfeleljenek a jövő elvárásainak.” – fogalmazta meg Tar János vezérigazgató a részvénytársaság további céljait.

Hozzájárulunk a magyar gazdaság növekedéséhez

„Több munkaerőt foglalkoztathatunk mind a kereskedelem mind pedig az ipar területén megvalósuló komplett épületgépészeti projektjeinknél.  Közelebb kerülhetünk azon kitűzött célunk eléréséhez, hogy minél több Magyarországon gyártott berendezés kerüljön a magyar beruházások során a végfelhasználókhoz és ezáltal hozzájárulhassunk a magyar gazdaság növekedéséhez.” – hangsúlyozta Tar János vezérigazgató az ünnepélyes sajtótájékoztatón.

Video az ünnepélyes sajtótájékoztatóról:

Hi-Lex, Radel&Hahn, Tboss

A jelenlegi nehéz gazdasági helyzetből a kiutat azoknak a vállalatoknak a támogatása jelenti, amelyek készek beruházásokat végrehajtani, ezáltal munkahelyeket teremteni és megvédeni a jelenlegieket. A Hi-Lex, a Radel&Hahn és a Tboss vállalatok összesen 1,3 milliárd forintnyi beruházás végrehajtásról döntöttek, ezáltal megmentenek 539 munkahelyet, és mindehhez 659 millió forint kormányzati támogatást kapnak.

Közzétette: Szijjártó Péter – 2020. május 28., csütörtök
Részletek

Ausztria legjobb családi vállalkozása 2019-ben

2019. május 14.-én adták át az „Ausztria Legjobb Családi Vállalkozása 2019” díjat. A „Die Presse” és a Sankhaus Spängler, a BDO valamint az Osztrák Jegyzői Kamara 19. alkalommal tüntette ki Ausztria legjobb családi vállalkozásait. A sikeres családi vállalkozások értékelése olyan kritériumok alapján történt mint pl. a generációs utódlás, a stratégiai irányultság, a fejlődési potenciál.

Idén a Radel & Hahn Holding GesmbH nyerte el a „Burgenland Legjobb Családi Vállalkozása 2019” díjat.

RADEL & HAHN HOLDING  – BURGENLAND LEGJOBB CSALÁDI VÁLLAKOZÁSA 2019

Három aktívan közreműködő generációval történik jelenleg a vállalat irányítása és továbbfejlesztése.

„Megtisztelve érezzük magunkat és örülünk ennek a kitüntetésnek. Köszönettel tartozunk mindenek előtt ügyvezetőinknek és munkatársainknak, vevőinknek és partnereinknek, akik jelentősen hozzájárultak ehhez a sikerhez,” nyilatkozta Andrea Hahn-Radel ügyvezető.

A kitüntetést a 2014-ben elhunyt ügyvezetőnknek, Robert Hahnnak ajánljuk, aki a vállalatot 22 éven át szívvel-lélekkel és humorral irányította és fejlesztette. Nélküle nem tartana most ott a vállalat, ahol ma.

Részletek