Versenyképesség Növelő Támogató Program

Versenyképesség Növelő Támogató Program

A Radel & Hahn Zrt sikeresen pályázott az állami Versenyképesség Növelő Támogató Programra.

Az 576 millió forintos  beruházás keretében új berendezéseket szerzünk be, hogy növeljük a gyártás mennyiségét és minőségét. A támogatói okirat ünnepélyes átadására 2020. május 28-án került sor a Külgazdasági és Külügyminisztériumban Budapesten.

“Köszönetünket szeretném kifejezni a Magyar Államnak és vezetőinek

a Radel & Hahn Zrt-nek nyújtott versenyképesség növelő támogatásáért.

Nagy megtiszteltetésnek érezzük pályázatunk kedvező elbírálását,

ezáltal tevékenységünk fontosságának elismerését.”

nyilatkozta Tar János vezérigazgató.

Hatékonyságnövelés és innováció

„A mi válaszunk a mai gazdasági helyzet kihívására a hatékonyságnövelés és az innováció. A beszerzésre kerülő modern, korszerű berendezésekkel megvalósíthatjuk üzemünk kapacitásbővítését. Hatalmas lépést teszünk abba az irányba, hogy hosszú távra biztosítsuk a magas színvonalú folyamatos gyártást a Debrecenben található 2000 nm-es légcsatorna és klímagép összeszerelő gyáregységünkben. Továbbfejlesztjük tisztatértechnikai berendezéseinket, hogy azok már most megfeleljenek a jövő elvárásainak.” – fogalmazta meg Tar János vezérigazgató a részvénytársaság további céljait.

Hozzájárulunk a magyar gazdaság növekedéséhez

„Több munkaerőt foglalkoztathatunk mind a kereskedelem mind pedig az ipar területén megvalósuló komplett épületgépészeti projektjeinknél.  Közelebb kerülhetünk azon kitűzött célunk eléréséhez, hogy minél több Magyarországon gyártott berendezés kerüljön a magyar beruházások során a végfelhasználókhoz és ezáltal hozzájárulhassunk a magyar gazdaság növekedéséhez.” – hangsúlyozta Tar János vezérigazgató az ünnepélyes sajtótájékoztatón.

Video az ünnepélyes sajtótájékoztatóról:

Hi-Lex, Radel&Hahn, Tboss

A jelenlegi nehéz gazdasági helyzetből a kiutat azoknak a vállalatoknak a támogatása jelenti, amelyek készek beruházásokat végrehajtani, ezáltal munkahelyeket teremteni és megvédeni a jelenlegieket. A Hi-Lex, a Radel&Hahn és a Tboss vállalatok összesen 1,3 milliárd forintnyi beruházás végrehajtásról döntöttek, ezáltal megmentenek 539 munkahelyet, és mindehhez 659 millió forint kormányzati támogatást kapnak.

Közzétette: Szijjártó Péter – 2020. május 28., csütörtök