EWP – Magán fürdőhelyek, hotelek uszodarészlegei számára

[vc_row content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Magán fürdőhelyek, hotelek uszodarészlegei részére

HIGH-TECH AZ USZODÁBAN!

A gép uszodák párátlanítására és fűtésére szolgál. A modulelemekből álló High Tech konstrukció a komfortot és a gazdaságosságot tekintve semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után. Az alapkivitelben egy olyan párátlanító gépről van szó, ahol a párátlanítás kondenzációs elv szerint történik. A medencevíz, a használati víz és a fűtővíz felmelegítése hőszivattyús elven működik.

A hővisszanyerés a kültéri levegőből, talajvízből vagy kútvízből történik. Egy hőtanilag jól megtervezett uszodánál nincs szükség további kiegészítő fűtésre.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][us_image image=”1545″ style=”shadow-1″ animate=”afb” animate_delay=”0.2″][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][us_image image=”1350″ style=”shadow-1″ animate=”afb” animate_delay=”0.2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Élenjáró újítások!

Újabbnál újabb egyedi megoldások

Cégünk elnyerte a Burgenlandi Innovációs díjat az EWP típusú hőszivattyúval kombinált uszodapárátlanító berendezés megalkotásáért, valamint kitüntetést kapott az Osztrák Iparkamarától egy 90%-os hővisszanyerésű légkezelő rendszer létrehozásáért.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Uszodapárátlanító termékkatalógusunk

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]